Trekkershutten

Wie wil dat nou niet, wakker worden van de kwetterende vogels?

Onze trekkershutten zijn bijzonder geschikt als onderkomen voor iedereen die graag rondtrekt en wil genieten van de natuur op de fiets, te voet of met de auto. U hoeft niet veel bagage mee te nemen, want het meeste dat u nodig heeft is aanwezig in de hut. Denk hierbij aan een goed bed, warme dekens en kussens, een overtrekset, een zitgelegenheid en licht en elektriciteit. Tevens kunt tegen een kleine vergoeding een huishoudbox huren, met een kookplaat, pannen, servies en bestek.

Een trekkershut is gemaakt van hout en heeft een oppervlakte van minimaal 9 m2. De hut is geschikt voor 3 personen. In de hut staat 1 stapelbed, 3 stoelen, een tafel, kastje en een spiegel. Er zijn ook een lamp en elektrische kachel (optioneel) aanwezig. Daarnaast staat er voor de hut een tafel met 4 stoelen.

U maakt gebruik van de verwarmde sanitaire voorzieningen van de camping. Er zijn vier trekkershutten aanwezig. Elke morgen heeft u de mogelijkheid vers gebakken broodjes af te halen, en in de weekenden en vakanties kunt u tevens genieten van de mogelijkheden van de kantine en snackcorner.
Wanneer u nog even wil ontspannen voor dat u uw reis vervolgt kunt u ook nog een frisse duik nemen in ons buitenbad, geopend gedurende de zomerperiode.

Onze trekkershutten zijn beschikbaar vanaf medio maart tot medio oktober. Buiten deze periodes is de beschikbaarheid in overleg.

 

Let op – Huisdieren zijn niet toegestaan in onze trekkershutten