Trekkershutten

Trekkershutten

Wie wil dat nou niet, wakker worden van de kwetterende vogels?

Onze trekkershutten zijn bijzonder geschikt als onderkomen voor iedereen die graag rondtrekt en wil genieten van de natuur op de fiets, te voet of met de auto. U hoeft niet veel bagage mee te nemen, want het meeste dat u nodig heeft is aanwezig in de hut. Denk hierbij aan een goed bed, warme dekens en kussens, een overtrekset, een zitgelegenheid en natuurlijk licht en elektriciteit. Tevens kunt tegen een kleine vergoeding een huishoudbox huren. Die bevat een kookplaat, pannen, servies en bestek.

Elk van de 4 trekkershutten is van hout en heeft een oppervlakte van minimaal 9 m2. De hut is geschikt voor 3 personen. In de hut staat 1 stapelbed, 3 stoelen, een tafel, kastje en een spiegel. Er zijn ook een lamp en elektrische kachel (optioneel) aanwezig. Daarnaast staat er voor de hut een tafel met 4 stoelen. Zo kunt u na een lange wandeling uw voeten heerlijk laten uitrusten.

U maakt gebruik van de verwarmde sanitaire voorzieningen van de camping. Verder kunt u elke dag verse broodjes bestellen, die u dan de volgende morgen kunt ophalen. Zo begint uw vakantiedag al goed! Bovendien kunt u in de weekenden en vakanties ook nog eens genieten van al het lekkers uit onze kantine en snackcorner.
Wanneer u nog even wil ontspannen voor u uw reis vervolgt, kunt u ook nog een frisse duik nemen in ons buitenbad. Dat is geopend gedurende de zomerperiode.

Onze trekkershutten zijn beschikbaar vanaf medio maart tot medio oktober. Buiten deze periodes is de beschikbaarheid in overleg.

 

Let op – Huisdieren zijn niet toegestaan in onze trekkershutten.

Gerealiseerd door FlipMedia
nl_NL