Fiets 4 daagse Winterswijk

27 juni tot en met 30 juni


Genieten in de omgeving van Winterswijk .

DSC_5493Gingen de routes van de Internationale Fiets4daagse Winterswijk in 2016 voornamelijk door het Winterswijkse buitengebied, tijdens de komende editie komt u ook in de Nederlandse  en Duitse buurtgemeenten. Onze uitzetters hebben daarnaast ook nog eens nieuwe paden en groene grensovergangen gevonden, zodat we met recht mogen spreken van verrassende nieuwe routes. Het afgelopen jaar zijn er in de gemeente Winterswijk vele kilometers fietspad langs zandwegen verbeterd, waardoor het fietsgenot in het Nationaal Landschap Winterswijk ongetwijfeld zal toenemen. Van dinsdag 27 juni tot en met vrijdag 30 juni kunt u dagelijks kiezen uit duidelijk gepijlde fietsroutes van 25, 40 of 60 kilometer. Daarnaast ontvangen de deelnemers een uitgebreid routepakket met daarin de routebeschrijvingen en informatie over het gebied.

Meer dan alleen fietsen…..  

Kenmerkend voor de Winterswijkse Fiets4daagse is dat het veel meer is dan alleen maar fietsen: muzikale optredens, bezichtigingen en folkloristische activiteiten. De dagelijkse stempelposten zijn veelal bij horecagelegenheden, alwaar een drankje en een hapje kunnen worden genuttigd. Voor de deelnemers die minimaal drie dagen meefietsen ligt een gratis herinneringsmedaille klaar, daarnaast dingen zij mee in een grote ( gratis ) verloting met prachtige prijzen. Bij de start en onderweg zijn er serviceposten, tevens oplaadpunten voor fietsers met elektrische ondersteuning.

Start en Finish                                                                                                               Pijlen1

De Fiets4daagse start ook dit keer weer bij het sportcomplex ’t Huitinkveld aan de Bataafseweg 2a, postcode 7101 PA in Winterswijk. Deze locatie staat vanaf de invalswegen door gele borden met zwarte pijlen aangegeven, bij de start is volop parkeergelegenheid.