Markt in Winterswijk

Markt Winterswijk

ook wel de gezelligste markt van de Achterhoek genoemd! De warenmarkt Winterswijk biedt een zeer uitgebreid assortiment op woensdag en zaterdag om de Jacobskerk in het hart van het centrum.

De markt op woensdag aan de zuidzijde heeft een gezellige sfeer met een uitgebreid assortiment. Op de zaterdag is ook de noordzijde bezet, waar u vele verse producten kunt kopen en kunt genieten van de vele eetstands. Vele verschillende vissoorten vindt u hier en de kaasspecialisten hebben een keur aan verschillende soorten kaas. Oosterse producten ontbreken evenmin. Op het gebied van vers fruit en groente kunt u hier terecht, ook vers gesneden groentes en salades behoren tot het assortiment.

Aan de zuidzijde is veelal non-food te koop waar u zich ook waant in een groot warenhuis. Kinderkleding, dames en herenkleding en zelfs extra grote maten zijn te verkrijgen. Voor de mensen die zelf kleding of gordijnen willen maken, kunt u bij de stoffenstands terecht. Ook uw huisdieren komen niks te kort. Zo is er een stand met een zeer uitgebreid assortiment dierbenodigdheden en kunt u uzelf verwennen met een nieuwe leren tas, portemonnee, sieraad of lekker geurtje. Eveneens aan deze zijde een keur van verse producten, brood, metworsten en oliebollen. Voor op tafel een mooie bos bloemen. Uw tuin inrichten? De tuinspecialisten staan voor u klaar met bloemen en planten in alle maten.

Als u bezig bent uw huis aan te kleden, bieden de lampenspecialist en woon-deco accessoires stands uitkomst. De Winterswijkse warenmarkt nodigt u uit om mee te doen aan de vele acties die georganiseerd worden. Het motto is en blijft dat uw euro op de markt twee euro waard is.