luchtfoto Camping de Harmienehoeve

Jaarplaatsen

Bij camping ´de Harmienehoeve´ bieden we 400 jaarplaatsen voor stacaravans aan. Deze zijn gesitueerd op verschillende velden. Elke plaats is voorzien van water, elektra en afvoer. Daarnaast kunt u gebruik maken van ons wifi-netwerk.
De jaarplaatsen zijn ruim opgezet en worden omringd door bomen en struiken. Daardoor heeft u genoeg ruimte én privacy. Dit maakt een jaarplaats bij camping ´de Harmienehoeve´ een heerlijk plekje om te genieten van uw welverdiende vakantie.

Wanneer u meer informatie over een jaarplaats wilt, kunt u contact met ons opnemen. Ook als u nog geen stacaravan heeft, helpen wij u graag met de aankoop of bemiddeling daarvan.

Bent u benieuwd naar onze jaarplaatsen? Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen op De Harmienehoeve. Hierdoor krijgt u een goed beeld van onze camping en de jaarplaatsen die wij u te bieden hebben. We zullen u dan alle nodige informatie geven. Het is raadzaam om hiervoor een afspraak te maken. Als u vooraf nog vragen heeft, kunt u die natuurlijk gerust stellen.

Naar ons contactformulier

Gerealiseerd door FlipMedia
nl_NL